maandag 1 april 2013

Design klassieker Leolux Pallone vernieuwd vanaf modeljaar 2013

Vanaf modeljaar 2013 vernieuwt het Nederlandse designlabel Leolux het design van de designklassieker Pallone door de introductie van twee nieuwe modellen die de 'familie' van Pallone compleet maken: de kleinere Ma'llone en voor de allerkleinste liefhebbertjes de Lill'one.

Hiermee laat Leolux zien dat het design dat al uit 1989 stamt goed bestand is tegen de tijd. Nog altijd passen deze designstoelen in elk modern interieur. We kunnen dus met recht zeggen dat ze echt uitgegroeid zijn tot designklassiekers van eigen bodem. Door de nieuwe maten neemt ook het zitcomfort sterk toe, omdat er een maat gekozen kan worden die het beste past bij uw beenlengte. De zithoogte van de Ma'llone is met 37 centimeter vier centimeter lager dan de Pa'llone. In de lengte van de zitting zit acht centimeter verschil (76cm versus 84cm).

Om deze designstoelen écht een eigen touch te geven kunt u bij Leolux de bekleding van de stoel zelf samenstellen met de keuze uit een breed assortiment stoffen en leer in talloze kleuren. Hoe het werkt? Kijk maar in het onderstaande demofilmpje.



Wat is uw favoriete kleurcombi voor de Pallone, Ma'llone of Lill'one? Laat het ons weten door een reactie te plaatsen!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten